Pepco je snizio cijene. Izdvojili smo naše favorite

Foto: pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PEPCOVIM trgovinama u tijeku je popust od 20% na proljetnu odjeću, obuću i dodatke. Ova akcija trajat će do 25.5., a ne odnosi se na dodatke za bebe i karnevalske kostime. Pregledali smo Pepcovu ponudu i izdvojili naše favorite, koje se isplati kupiti na ovom sniženju. 

Izdvojili smo tri haljine - jedna je šarena s naramenicama, druga zelena s rukavima, a treća točkasta. Prve dvije su cvjetnog uzorka, a sve su idealne za proljeće i ljeto. Izdvojili smo i traperice trapez-kroja te majicu na pruge. 

Haljina, 12 € (90.41 kn)

Ova haljina midi dužine s naramenicama i V-izrezom odlična je za ljeto. Posebno je efektan uzorak. Iskombinirajte je uz špagerice i šešir za odličnu ljetnu modnu kombinaciju. 

Haljina, 12 € (90.41 kn)

Ova zelena haljina s bijelim cvjetićima idealna je za nadolazeći topliji period u godini. Može se kombinirati uz ravnu obuću poput tenisica i espadrila, ali i uz cipele na petu. Uz nju odlično ide slamnata torba.

Haljina, 15 € (113.02 kn)

Točkasta haljina midi dužine idealna je za proljeće i ljeto, a uzorak joj je bezvremenski. Ima volan na ovratniku, a napravljena je od viskoze. 

Traperice, 15 € (113.02 kn)

Traperice uvijek dobro dođu u garderobi, a ove trapez su posebno popularne ove sezone. Mogu se nositi uz tenisice, ali i uz cipele na petu za elegantniji dojam. 

Majica, 6 € (45.21 kn)

Pamučna prugasta majica odmah nam je zapela za oko. Prugice su ljeti kao i točkice - nezaobilazne. 


Za njega smo izdvojili polo majicu, kratke hlače, šešir i donji dio trenirke. 

Polo majica, 7 € (52.74 kn)

Muška polo majica ima pruge u kontrastnoj boji na ovratniku, rukavima i na izrezu. Može se kombinirati s lanenim hlačama, ali i trapericama te kratkim hlačama. Dostupna je ovakva i jednobojna polo majica. 

Kratke hlače, 10 € (75.35 kn)

Ove jednobojne muške kratke hlače idealne su za casual kombinacije. Napravljene su od viskoze i lana, a imaju vezanje u pojasu te džepove. 

Šešir, 4.50 € (33.91 kn)

Slamnati šešir neizostavan je ljetni modni dodatak, a ovaj s trakom nam se baš svidio. 

Donji dio trenirke, 10 € (75.35 kn)

Donji dio trenirke uvijek dobro dođe pa zašto ga ne ugrabiti na sniženju? Nama se svidio ovaj svjetlosive boje.