Mladi Zagrepčani otkrili su nam koje su im najdraže modne marke

Video: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MODNA industrija jedna je od najstarijih industrija, a danas u svijetu postoji mnoštvo modnih marki koje imaju vlastitu, raznovrsnu ponudu. Pojedine robne marke poznate su po tome da postavljaju trendove pa nerijetko vidimo poplavu sličnih komada koji su trenutno in. 

Postoje luksuzni brendovi, premium brendovi, high-street brendovi itd., a i unutar njih postoje kategorije. Gotovo svatko ima najdraži modni brend u sklopu kojeg lako nađe ono što traži ili čija ga ponuda inspirira. Zanimalo nas je koje modne marke biraju mladi Zagrepčani i zašto. 

"Jako volim Vivienne Westwood jer jednostavno mi se sviđa to kako ona povezuje sve te stvari, koliko ubacuje karirane stvari, puno bisera. Sve u svemu, jako mi se sviđa taj sklad", odgovorila nam je jedna djevojka. Otkrila nam je da najviše voli nositi hlače, ali uživa i u haljinama "koje lijepo ističu figuru".

@index.hr

Najdraža modna marka? Najdraži komad odjeće?

♬ original sound - Index.hr

Druga djevojka nam je otkrila da joj je najdraži modni brend Zara. "Uvijek kupujem u Zari", rekla je. No istaknula je da su cijene previsoke i da kvaliteta nije baš nešto, ali da u njihovoj ponudi uvijek nešto nađe. Jedan mladi dečko otkrio nam je da mu je najdraži brend Vans. "Alternativan je, skejterski", pojasnio je svoj odabir. Bira tenisice i odjeću tog brenda, uglavnom hudice. 

@index.hr

Najdraža modna marka?

♬ original sound - Index.hr

"Trenutno Nike", odgovorio nam je jedan mladi Zagrepčanin. "Jedan je od poznatijih brendova, ali nije previše upadan. Casual je", pojasnio je svoj izbor. Najčešće nosi trenirke. "Trenutačno Review", glasio je odgovor drugog dečka. "Stil, dizajn su malo alternativni pa mi je zato fora", pojasnio je.

@index.hr

Najdraža modna marka?

♬ original sound - Index.hr

"Pa meni je najbolja robna marka Chanel", glasio je odgovor jedne mlade djevojke. "Zato što je to jednostavno marka koja pokazuje pravu ženstvenost, eleganciju koja mislim da je danas u modnom svijetu prijeko potrebna", pojasnila je svoj odabir. Otkrila nam je da ima neke stvari od tog brenda, ali ih nema puno jer su komadi skupi. 

@index.hr

Najdraža modna marka?

♬ original sound - Index.hr

Pročitajte više