Pitali smo vas u kojoj trgovini najčešće kupujete. Evo koja se našla na prvom mjestu

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL/lidl.hr/okusizavicaja.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVATKO ima neke svoje razloge i preferencije pri odabiru trgovine u kojoj će obaviti kupnju namirnica. Nekima je bitan faktor blizina, drugima navika, trećima velik izbor kvalitetnih proizvoda, a neki vole pratiti akcije i kombinirati više trgovina te tako proći povoljnije.

>> Uskoro će se na Lidlovim policama moći naći stotinjak novih proizvoda. Evo i kojih

Zanimalo nas je gdje vi najčešće kupujete pa smo vas putem ankete to i pitali. Najviše vas je reklo da kupuje u Lidl trgovinama. Počeci Lidla u Hrvatskoj sežu još u 2002. godinu, kada su prvi zaposlenici krenuli s pripremom tržišta, pronalaskom zemljišta i samom izgradnjom trgovina. 

Okusi zavičaja jedan od najprepoznatljivijih Lidlovih brendova

Danas Lidl ima 108 trgovina, a posljednja je otvorena u Novom Marofu u listopadu ove godine. Lidl ima trgovine diljem zemlje, pa tako i u svim većim gradovima - od Zagreba, Splita, Rijeke do Osijeka. Lidl ima široku lepezu proizvoda na svojim policama, od poznatih marki do vlastitih trgovačkih marki, a vjerojatno najprepoznatljivija njihova marka su Okusi zavičaja. 

Sada kada smo saznali gdje najčešće obavljate kupnju, recite nam što u Lidlu uvijek stavljate u košaricu. Zanima nas koji su vam od dolje navedenih proizvoda favorit i nezaobilazni prilikom kupnje u ovom trgovačkom lancu.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Lidl Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.