Počeo je Interliber. Pogledajte ponudu knjiga i cijene

Foto: Ena Dragičević

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVOJA vrata otvorio je 45. Interliber u Zagrebu koji je ove godine okupio više od 300 izlagača. Sajam će se održavati od 7. do 12. studenog, radno vrijeme je od 10 do 20 sati, a petkom i subotom je otvoren do 21 sat. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

>> Otvoren je Interliber, pogledajte kako sajam izgleda ove godine

Mi smo ga danas posjetili, razgledali ponudu i popisali dobre naslove koje se isplati nabaviti ove godine na Interliberu po nižoj cijeni. Interliber je osim po bogatoj ponudi naslova poznat i po akcijama pa tako mnogi povodom sajma snize cijene, a to sniženje često bude aktualno i na sajmu i u sklopu web shopova nakladničkih kuća i knjižara. 

Prvo ćemo se pozabaviti ponudom na sajmu, knjigama koje su nam zapele za oko i cijenama, a niže smo izdvojili sve popuste koje možete vidjeti i online.

Impozantno izdanje Malog princa u velikom formatu

Impozantno tvrdo izdanje Malog princa u velikom formatu može se kupiti na sajmu na Profilovom štandu po cijeni od 16 eura. Redovna cijena ovog izdanja je 19.78 eura. Moramo priznati da smo ga nekoliko puta u knjižarama držali u rukama i da nam je jedno od ljepših izdanja, uz originalno, naravno. 

Kingovi naslovi se na Interliberu isto mogu pronaći na sniženju, tako smo naišli na Bajku po cijeni od 22 eura. Inače je redovna cijena ove knjige 25.90 eura. Mogu se naći i njegovi setovi knjiga na popustu pa tako Posljednje uporište košta 38 eura umjesto 45. 

Lekcijama iz Kemije, autorice Bonnie Garmus, cijena je isto snižena i iznosi 16 eura. Inače je redovna cijena ove knjige 19.78 eura. Knjizi Vučja jazbina, autorice Elodie Harper, cijena je isto snižena na Interliberu pa tako košta 16 eura. Redovna cijena je 19.78 eura. 

Naišli smo i na posljednju Schwarzeneggerovu knjigu - Budi koristan: sedam alata za život. Ona na Interliberu košta 14 eura, a redovna cijena joj je inače 16.91 euro. 

Posebno uređeni dio kod George R.R. Martinove knjige plijeni pažnju

Jako je fora uređen Lumenov dio kod George R.R. Martinove knjige Ledeni zmaj. Ovo je ilustrirano izdanje knjige koja je izdana još 1980. godine. Na sajmu cijena ovog izdanja je 21.30 eura umjesto redovnih 25 eura. Od istog autora može se naći i Uspon Zmaja po cijeni od 34.90 eura, Vatra i krv po cijeni od 29.70 eura, Pjesma Leda i Vatre 3, Oluja mačeva - komplet po cijeni od 33.70 eura...

Harry Potter kuharice po sajamskim cijenama

Ljubitelje jednog od najpoznatijih čarobnjaka razveselit će dio s knjigama o njemu. Tako se na Interliberu mogu kupiti službene Harry Potter kuharice po sniženim cijenama. Prva tako košta 18 eura, a nova iliti 2. dio je po cijeni od 18.90 eura. 

Jedna od najprodavanijih knjiga ove godine se može pronaći i na Interliberu. Radi se o knjizi Princa Harryja Rezerva. Cijena na sajmu je 20 eura. 

Ima i knjiga po cijeni od 5 eura

Osim gorespomenutih naslova da se naći i knjiga koje koštaju 5 eura. No našli smo i neke druge naslove po sajamskim cijenama, izdvojili smo ih ispod.

Evo tko je sve snizio cijene i online

Kao što smo već i naveli na početku, većina, ako ne i svi snize cijene knjiga i u svojoj online ponudi ako, naravno, imaju svoj webshop. Evo gdje sve možete pronaći online sniženja povodom Interlibera:

  • Školska knjiga, popusti su vidljivi i u internetskoj trgovini. Možete ih vidjeti ovdje
  • V.B.Z ima sajamski popust od 20 do 70%, ponudu pogledajte ovdje
  • Profil je isto snizio cijene i online, popusti idu i preko 90%. Ponudu pogledajte ovdje
  • Naklada Ljevak isto ima popuste i online, ponudu možete vidjeti ovdje
  • Mozaik knjiga isto ima popuste do 80% koji su vidljivi i na webu, pogledajte ih ovdje
  • Znanje isto ima popuste i online, ponudu pogledajte ovdje
  • Hoću knjigu isto ima popuste i na webu, ponudu pogledajte ovdje
  • Planetopija ima sajamske popuste od 20 do 80%, ponudu online pogledajte ovdje
  • Fraktura isto ima popuste i online, ponudu možete vidjeti ovdje
  • Rockmark isto ima sajamske popuste na knjige, online ponudu pogledajte ovdje
  • Fibra će imati virtualni Interliber s prigodnim popustima na webu od 15. do 21.11., više o toj akciji pogledajte ovdje
  • Evenio ima sajamske popuste i online, više pogledajte ovdje
  • Oceanmore popuste ima i online, pogledajte ponudu ovdje
  • Superknjižara je snizila cijene od 10 do 70%, online ponudu pogledajte ovdje
  • Egmont je snizio cijene od 20 do 70% na sve osim na kolekcije slikovnica. Ponudu pogledajte ovdje
  • Jesenski i Turk je snizio cijene od 20 do 70%, online ponudu pogledajte ovdje
  • Naklada Neptun je interliberske cijene i popuste preselila i online, ponudu pogledajte ovdje
  • Petrine knjige sajamske cijene i popuste ima i online, ponudu pogledajte ovdje
  • Stilus knjiga ima popuste do 80% i online, ponudu pogledajte ovdje
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.