Noćenje 133 eura: Pogled kroz prozor iz ove kuće za odmor oduzima dah

Foto: airbnb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VOLIMO pronalaziti lijepe kuće za odmor kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama. Zadnjih godina sve je više prekrasno uređenih kuća u kojima bismo voljeli provesti zimski ili ljetni odmor. Najviše nas se dojme one udaljene od grada i u srcu prirode. 

Upravo smo jednu takvu našli u Plitvičkom Ljeskovcu, koji se nalazi u srcu Plitvičkih jezera. Kuća je u potpunoj oazi mira, okružena netaknutom prirodom, šumom slapova i povremeno nekom šumskom životinjom. 

Pogled kroz prozor u zimsko vrijeme

Rijeka, potok, slap i bajkovit pogled na šumu

Kroz dvorište kuće teče rijeka koja uz ostale napaja Plitvička jezera. Pogled kroz prozor kuće naprosto oduzima dah. Kroz njega se vide potok, slap i bajkovita šuma. 

Pogled kroz prozor u zimsko vrijeme
Pogled kroz prozor
Pogled kroz prozor

Kuća ima 130 kvadrata i u sklopu nje nalaze se dnevni boravak s kaminom, kuhinja, soba s bračnim krevetom, dvije dvokrevetne sobe, još jedan dnevni boravak na katu, wc i tajanstvena soba koja nudi poseban prizor i doživljaj. Blizu kuće nalaze se lijepo Prošćansko jezero i Crna rijeka, koje se isplati obići. 

"Predivna drvena kuća, ugodna, prostrana te u mirnom i opuštenom okruženju", "Proveli smo Božić ovdje i to je bilo zaista zapanjujuće. Vodopad je bio prekrasan i iz njega se pružao prekrasan pogled na unutrašnjost kuće", glase recenzije. 

Kuća također ima sjenicu s roštiljem, prekrasnu livadu i mlin koji je još uvijek u funkciji. Cijena noćenja je 133 €  (1002.08 kn), a smještaj možete vidjeti ovdje.