Pogledajte kako izgleda novootvoreni Falkensteiner hotel u Austriji

Foto: booking.com/falkensteiner.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NOVOM obiteljskom hotelu s 5 zvjezdica na avanturističkoj planini Golm fokus je na zabavi, uživanju i opuštanju za najmlađe i odrasle. Koncept ovog hotela temelji se na obnovljivim izvorima energije, zaštiti okoliša i održivom turizmu. 

Falkensteiner Hotel Montafon nalazi se u mjestu Schruns-Tschagguns, u Austriji, a nudi smještaj s fitness centrom, besplatnim privatnim parkiralištem, vrtom i zajedničkim salonom. Objekt nudi restoran, terasu, unutarnji bazen i saunu. 

Hotel nudi širok spektar aktivnosti i dječje zabave s elementima obrazovanja i zabavne, inovativne kulinarske koncepte koji štede resurse, a zahvaljujući kompenzaciji CO2, rad hotela također je klimatski neutralan.

Zabava za male i velike

U suradnji s Vorarlberger Illwerkeom, pružateljem energetskih usluga, Falkensteiner je razvio vlastiti koncept Falky Rangers. Žele osvijestiti djecu kako se pravilno odnositi prema prirodi i kako prepoznati biološke ekosustave i vrste. 

U znanstvenim laboratorijima mladi istraživači stječu uvid u STEM polja na razigran način uz različite eksperimente. Na primjer, mogu pregledati snježne pahulje pod mikroskopom ili naučiti kako od njih dobiti elektricitet. 

U neposrednoj blizini nalazi se škola snježnih sportova gdje djeca i odrasli mogu pohađati tečajeve skijanja ili snowboarda. U blizini hotela su pješačke i biciklističke staze (bicikli se mogu unajmiti u hotelu), a ljubitelji golfa na raspolaganju imaju igralište s devet rupa koje je udaljeno deset minuta vožnje. 

Wellness i vodeni svijet

U Acquapura Organic SPA centru, wellnessu i vodenom svijetu na 1400 četvornih metara, očekuju vas ekskluzivan asortiman tretmana isključivo prirodnim proizvodima te sobe za ljepotu, masažu i fitness, odvojeni spa centar za obitelj i samo za odrasle te vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenom i toboganima.

Falkensteiner nudi mogućnost rezerviranja po nižim, zelenim cijenama, i time daje doprinos ekološki prihvatljivom poslovanju. Zelena cijena uključuje 5% popusta na rezervaciju, besplatan prijevoz od/do kolodvora te promjenu posteljine i ručnika, kao i poslugu u sobi svaka tri dana.  

Cijena noćenja se mijenja ovisno o odabranom datumu. Ako rezervirate preko tjedna, Superior sobu platit ćete 490 € (3692 kn) u siječnju, a ako primjerice odlučite prenoćiti ovdje za Valentinovo, morat ćete izdvojiti 940 € (7082.43 kn). Smještaj i cijene možete pogledati ovdje.