"Hoće li mi se kuhinja zapaliti?" Kuharica s receptima iz Simsa hit je poklon

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARONITE u čarobni svijet Simsa iz udobnosti vlastite kuhinje uz jedinstvenu kuharicu koja donosi originalne recepte inspirirane omiljenim jelima iz ove popularne igre. Unatoč tome što je lansirana prošle godine, ova posebna kuharica i dalje očarava ljubitelje Simsa te je još uvijek vrlo tražena.

Mnogi su se pohvalili na društvenim mrežama kako su dobili kuharicu kao poklon, potičući time druge da razvesele ljubitelje ove igre. Oni koji još nisu nabavili ovu kuharicu odmah su je stavili na listu želja za Božić.

TikTok obožava ovu kuharicu, a mnogi snimaju jela koja prave. Tako jedan TikTok kreator savjetuje da voćnu tortu nikako ne isprobavate. "Sada razumijem dijaloge u igri koji govore o užasnoj voćnoj torti" napisao je jedan korisnik ispod videa.

@torlasauraus Never again 🤢 #simscookingchannel #simscookingskill #thesims #thesims2 #thesims3 #thesims4 #thesimscookbook #simscookbook #simsrecipe #cooking #sims2cooking #sims4cooking #cookingtok #simsfruitcake #fruitcake #cooktok #cooktoker #egaming #egame #livestream #fyp #fypシ ♬ The Sims Theme - Mark Mothersbaugh
@vikkimalek Been waiting for it a whole weeeeeeeeek👩🏼‍🍳 #simscookbook #fyp #foryoupage ♬ It Came - Isaiah Takahashi

Pojedini korisnici ostavljaju smiješne komentare, poput: "Hoće li mi izgorjeti kuhinja?", "Jesi li nakon pripreme jela oprao suđe u kupaonskom umivaoniku?", "Fora, ali, nažalost, ne govorim Simlish."

The Unofficial Sims Cookbook, cijena je 16.99 € (128.01 kn)

S ovim darom ljubitelji Simsa mogu doslovno kuhati svoje omiljene virtualne delicije, unoseći igru i kreativnost u svaki obrok. Bilo da je to poklon za rođendan, blagdane ili jednostavno iznenađenje, kuharica s receptima iz Simsa će oduševiti sve ljubitelje igre i dodati dozu zabave u njihovu kulinarsku avanturu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.