Ponovno se povela rasprava o simbolima na Zarinim etiketama. Evo što znače

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ neko vrijeme internetom kruže razne informacije o tome što znače simboli kruga, trokuta i kvadrata na Zarinim etiketama. Britanska stilistica Trinny Woodall je još prošle godine na svom Instagramu otkrila da krug označava Zara Woman liniju, kvadrat znači da se radi o Zara Basic komadima, a trokut predstavlja TRF kolekciju dizajniranu za tinejdžere. 

Ponovno se povela rasprava

No na TikToku je ponovno u fokusu ova rasprava nakon što je tiktoker Amin Shaykho prije koji dan u videu rekao da krug znači da su komadi većeg kroja, trokut da su komadi manjeg kroja, a kvadrat znači da su brojevi realni - odnosno da su veličine tih komada vjerne veličini na etiketi.

@aminshaykho Zara has a secret code you should learn about when shopping 🛍️ #lifehacks #shopping #zara #zarawoman ♬ original sound - Amin Shaykho

Ispod videa se, naravno, ponovno pokrenula rasprava, ali se javila i bivša zaposlenica Zare i napisala: "Bivša zaposlenica ovdje. Krug = Zara Woman, kvadrat = Zara Basic, trokut = TRF kolekcija za tinejdžere. Svi trikovi o veličini su točni."

No trenutna zaposlenica Zare je rekla da oblik samo definira i predstavlja kolekcije trgovine, ali da su komadi s trokutom manji samo zato što se radi o tinejdžerskoj liniji, što je i logično. Eto, ako kupujete u Zari, posebno online, ovo bi vam moglo koristiti prilikom odabira veličine iz TRF linije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.