Popularan korejski dućan dobiva još jednu lokaciju u Zagrebu

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNI zagrebački dućan azijske hrane stiže na treću adresu. Nakon Široline i Tkalčićeve ulice, na red dolazi i Prilaz Ivana Visina 1-3 u novozagrebačkom naselju Siget. Novu je lokaciju na Instagramu otkrio sam vlasnik trgovine, koji je najavio i kako traži još jednog radnika.

Popularna trgovina nastavlja sa širenjem

Kim's Kitchen postao je popularan brzo po otvaranju zahvaljujući velikom izboru ramyuna, od čega se kao posebno popularan brend ističe Buldak, zatim riže, rezanaca, umaka, začina, slastica i grickalica, pa i popularne korejske instant-kave Maxim.

Za novu trgovinu traže i novu radnu snagu, a novi će zaposlenik primarno biti zadužen za prodaju i komunikaciju s dobavljačima.

"Sretno", "Kako da se prijavim?", "Nadam se da ćeš naći odgovarajuću osobu i da ćete oboje biti zadovoljni", glase neki od komentara ispod objave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.