Novi Xiaomi satovi nude nove zanimljive mogućnosti

Foto: mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVI Xiaomi Watch S3 predstavljen je na Mobile World Congressu, a ističe se jednom zanimljivom značajkom. Naime, na njemu možete ukloniti i zamijeniti okvir oko zaslona, a sam će uređaj izmijeniti sučelje u skladu s novim okvirom. Također, možete ga uskladiti i s novim remenom.

Velike mogućnosti personalizacije

Opcije uključuju Chrome Yellow, Rainbow, Dual-tone Ceramic i Ocean Blue sheme boja, zajedno s crnim i krem remenima, što znači da ćete doista moći vrlo lako promijeniti cjelokupan izgled sata. Aluminijsko kućište dolazi u crnoj ili srebrnoj boji, koju odabirete pri kupnji sata.

Već je dostupno više od 180 besplatnih sučelja sata, a dodatna se mogu kupiti u Xiaomi app trgovini.

No zamjena okvira nije jedina novost. Za razliku od Xiaomi Watch 2 Pro, koji je koristio Googleov Wear OS, Watch S3 koristi Xiaomijev novi HyperOS, piše Digital Trends. Predstavljen 2023. godine, HyperOS, baziran na Androidu, zamjenjuje Xiaomijev stari softver MIUI. HyperOS će također biti prisutan na mobitelima i drugim pametnim proizvodima, uključujući automobile.

HyperOS donosi novu metodu upravljanja, gdje pokreti kao što su nagib zapešća ili okret aktiviraju značajke poput prihvaćanja ili odbijanja poziva, fotografiranja ili provjere vremenske prognoze. Kombinacija HyperOS-a i baterije od 486mAh znači da Xiaomi obećava otprilike 15 dana trajanja baterije iz jednog punjenja.

Xiaomi Pametni sat ima AMOLED zaslon od 1.43 inča s razlučivošću od 466x466 piksela, veličinu kućišta od 47 mm i vodootpornost do 5ATM. Prati aktivnosti koristeći senzor otkucaja srca i monitor kisika u krvi, prati san te ima 150 sportskih načina i GPS. Kompatibilan je s uređajima koji koriste Android i iOS, a podržava i Bluetooth pozive.

Cijena novog pametnog sata još nije poznata.

Pročitajte više