Predstavljene nove Nike Sunder tenisice

Foto: Nike

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI vole tenisice Nike Air Max Sunder zbog njihovog modernog, pa i futurističkog dizajna s patentnim zatvaračem umjesto klasičnih vezica. Ove su tenisice posebno tražene u hladnijim mjesecima jer su zahvaljujući slojevitom gornjem dijelu i Air Max potplatu vrlo tople i ugodne za nošenje. Nike je za ove blagdane najavio još jednu kombinaciju boja ovih popularnih tenisica.

Snažan kontrast za upadljiv izgled

U pitanju je kombinacija boja Burgundy Crush/Baltic Blue, odnosno bordo i svjetloplave. Imat će prepoznatljivi gradijent boja karakterističan za sezonski stil Sunder tenisica.

Gornji dio od mrežastog materijala započinje s jarkom svjetloplavom na vrhu i polako prelazi u bogatu bordo boju. Različitost ovih boja stvara upečatljiv kontrast. Gornji dio je pretežito u bordo boji koja se proteže i oko patentnog zatvarača. Maleni Swoosh simbol je u plavoj boji za još jači kontrast.

Ovaj model tenisica bit će pušten u prodaju u listopadu preko Nike webshopa. Potvrđena cijena u SAD-u je 180 dolara, što je otprilike 162 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.