Predstavljeno posebno izdanje Galaxy Z Flip5. Pogledajte fotke

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG se drugi put udružio s pariškom Haute Couture kućom Maison Margiela, i predstavio posebno izdanje telefona Galaxy Z Flip5. Ovo posebno izdanje dolazi u bijelom pakiranju koje odražava "nedovršeni stil Maisona Margiele korištenjem jasnog uzorka šavova u sredini preklopa". 

Galaxy Z Flip5 Maison Margiela izdanje ima stražnje staklo s dizajnom koji prikazuje unutarnji rad jake modne marke. Telefon je dodatno istaknut srebrnim i metalik efektima koji su ekskluzivni za ovo izdanje. 

Poluprozirni efekt

"Stvaranjem poluprozirnog efekta koji otkriva skrivenu strukturu i detalje odjevnog predmeta, posebno izdanje hvata bit koja nadilazi puku vizualnu privlačnost. To je reinterpretacija filozofije dizajna marke Maison Margiela, one koja cijeni i vanjske vizualne aspekte i intrinzičnu prirodu uređaja", opisuju izdanje u priopćenju.

Kožna futrola i dvije Flipsuit maske

Uz telefon dolazi crna kožna futrola, dvije Flipsuit maske koje su posebno ukrašene, a obje prikazuju prepoznatljivi dizajn brojeva modne kuće. Kada se maska pričvrsti na stražnju stranu Z Flip5, uređaj ima potpuno novu temu.

Izdanje Galaxy Z Flip5 Maison Margiela bit će dostupno od 30. studenog na odabranim tržištima. Nije za sada poznato na kojima točno kao ni cijena. 

Pročitajte više