Preporuka poklona: Ova društvena igra oduševit će sve ljubitelje serije Seinfeld

Foto/Screenshot: rockmark.hr/YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

"A FESTIVUS for the rest of us", nismo mogli da ne započnemo s ovim legendarnim citatom iz još legendarnije serije Seinfeld. 

Festivus je praznik koji se slavi 23. prosinca kao alternativa pritiscima i komercijalizmu božićne sezone. Izvorno ga je kreirao autor Daniel O'Keefe, a ušao je u popularnu kulturu nakon što je postao središte epizode Seinfelda iz 1997. godine. 

Proslava Festivusa podrazumijeva okupljanje obitelji na večeri i tom prigodom svatko može okupljenima reći na koji su ga način razočarali tijekom godine. Nakon večere glava kućanstva odabire jednu osobu i izaziva je na hrvački meč (Ultimate Feats of Strength).

Festivus ne uključuje nikakve prigodne ukrase i dekoracije, samo aluminijsku cijev (Festivus pole). 

Proslavite Festivus s Frankom

Našli smo odličnu društvenu igru kojom se može proslaviti Festivus s Frankom Costanzom. Zgrabite Festivus pole i putujte po ploči dok iznosite prigovore te budite prvi koji će osvojiti Ultimate Feats of Strength.

U ovoj igri mogu igrati dvije do osam osoba, a preporučena dob je 14+. Igra je na engleskom jeziku, cijena joj je 249 kn (33.05 €), a možete je vidjeti ovdje.

Trenutno se može ostvariti 10% popusta uz unos koda na kupnju iznad 100 kuna. 

Pročitajte više