Procurila fotka novih prozirnih slušalica Beats Studio Buds+

Foto: Shutterstock/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAZON je greškom ovog tjedna prerano objavio oglas za nove slušalice Beats Studio Buds Plus, o kojima se pričalo posljednje vrijeme. Na stranici su tako objavljeni svi detalji poput informacije da slušalice imaju mnogo snažnije aktivno poništavanje buke od izvornih Studio Budsa, bolju ventilaciju i poboljšani transparency mode. 

Cijena na američkom Amazonu će im biti 169.95 dolara (152.73 eur), a trebale bi službeno biti u prodaji od 18. svibnja. Amazonov oglas spominje 36 sati trajanja baterije, veće mikrofone i četiri veličine priloženih ušnih nastavaka, uključujući i ekstra mali set, piše The Verge.

Ove slušalice ne sadrže Apple čip kao AirPods ili premium Beats Fit Pro, ali nude neke od istih značajki kao što su hands-free Siri, Find My integraciju i još mnogo toga. Studio Buds+ osim u prozirnoj verziji bit će dostupne u bijeloj i crnoj boji. Amazon je u međuvremenu maknuo oglas, ali je još uvijek vidljiv na Google tražilici.

Mnogi ovu prozirnu verziju Beats slušalica uspoređuju sa slušalicama Nothing Ear

Pročitajte više