Proizvod od 9 eura nešto je bez čega Meghan Trainor ne može

Foto: Shutterstock/elfcosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČICA Meghan Trainor je nedavno za Elite Daily otkrila koje stvari uvijek ima sa sobom, a osim kod kuće, prate je i na turneji. Tridesetogodišnja Trainor nije bila na turneji još od 2016., a kreće na nju 14. lipnja nakon što izda svoj šesti studijski album Timeless.

Posebno pazi na njegu kože

Sa sobom uvijek ima različite proizvode za njegu kože, a prisjetila se kako je nekoć imala jako problematičan ten zbog čega i danas pazi da uz sebe ima nekoliko flastera da se brzo riješi mogućih novonastalih prištića. Za njegu je otkrila kako voli hidratantne kreme koje sadrže mucin puža, a za takve je proizvode prvi put čula na TikToku.

Što se tiče šminke, jedan od najdražih proizvoda joj je povoljan e.l.f. Cosmetic’s Glow Reviver Lip Oil za koji je Trainor rekla: "Jednostavno drži moje usne savršenima cijeli dan, svaki dan." Ovo sjajilo ne samo što voli koristiti za ljepotu, voli ga nanijeti i prije spavanja za njegu. Njezina omiljena nijansa ovog sjajila je Pink Quartz.

Glow Reviver Lip Oil je uljni balzam u boji koji služi i kao sjajilo. U prijevodu, nudi njegu i sjajan izgled, a dostupan je u sedam nijansi. Može se nanositi samostalno ili preko ruža za usne. Njegu pruža zahvaljujući sastojcima poput skvalana i ulja marelice, avokada, jojobe i nara.

e.l.f. Cosmetic’s Glow Reviver Lip Oil, elfcosmetics.com, 9 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.