Našli smo hvaljeni Dyson štapni usisavač po odličnoj cijeni

Foto: tehno-mag.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON je već poznat po svojim inovativnim tehnologijama i vrhunskim proizvodima, a ovaj štapni usisavač nije iznimka. Moćan motor, visokokvalitetni filteri i jednostavna upotreba čine ovaj usisavač nezamjenjivim dodatkom u svakom domu. Ali zbog visoke cijene mnogima je teško priuštiti ga. No, ako ste oduvijek sanjali o posjedovanju ovog uređaja, sada je odlična prilika jer smo ga pronašli na sniženju.

Jedan od najnaprednijih modela na tržištu

Riječ je o modelu V11, koji je jedan od najnaprednijih na tržištu. Nudi snažno usisavanje i dugotrajnu bateriju.

Dyson V11 je snažan bežični usisavač koji ima do 125.000 okretaja u minuti, pružajući veću usisnu snagu od većine usisavača s kabelom. Posebno je dizajniran za kuće s kućnim ljubimcima, koristeći najnoviju tehnologiju za raspetljavanje koja uklanja tvrdokorne dlake iz cijelog doma. Motorbar s četkom za raspetljavanje automatski uklanja omotane dlake s četke tijekom čišćenja. Dodatno, nastavak Hair Screw brzo uklanja dlake s kreveta kućnih ljubimaca, automobila i stepenica.

Brojne recenzije koje ne prestaju hvaliti ovaj uređaj potvrđuju da ovaj usisavač zaista čini čuda. "Volim ovaj usisivač. Moć je nevjerojatna. Namjeravam kupiti Dyson mop i još jedan Dyson. Preporučit ću ga svima", "Kupio sam ovo prije dva tjedna i jako sam zadovoljan. Moj stari Dyson se pokvario i mogu iskreno reći da je ovo najbolji Dyson koji sam do sada imao, vrlo je čvrst i lako se prazni", "Nije težak i lako ulazi u teško dostupna mjesta", neke su od recenzija.

Našli smo ga na sniženju od 29%, pa mu je trenutna cijena 499 eura. Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više