Pronašli smo Inuikii čizme na odličnom sniženju i do 60%

Foto: fashionandfriends.com/inuikii.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za savršenim parom zimskih čizama koje kombiniraju udobnost, toplinu i moderan dizajn, ne možemo zaobići čuvene Inuikii čizme. Poznate su po svom toplom krznu, udobnosti i modernom dizajnu, zbog čega ne samo da pružaju udobnost, već su i estetski privlačne.

Inače su ove čizme poprilično skupe, no našli smo ih na sniženju s popustom do čak 60%. Inuikii nudi širok asortiman čizama koji će zadovoljiti različite stilove i preferencije. Bez obzira želite li čizme s vezicama ili s uzvišenijom petom, ovdje ćete pronaći nešto što vam odgovara. Osim što su atraktivne, ove čizme su i izdržljive te mogu podnijeti sve vremenske uvjete, što ih čini savršenim izborom za zimske dane i večeri. U nastavku smo izdvojili naša tri favorita.

Inuikii - Smeđe ženske čizme, snižena cijena je 131.60 eura
Inuikii - Crne leopard ženske čizme, snižena cijena je 172.32 eura
Inuikii - Plitke zimske ženske čizme, snižena cijena je 162.72 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više