Pronašli smo prekrasni ranč s konjima i drvenom kućom za odmor u blizini Zagreba

Foto: airbnb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NADOMAK Zagreba, u okolici Velike Gorice, točnije u mjestu Gradići, pronašli smo prekrasnu obiteljsku drvenu kuću.

Ova prekrasna kuća fantastičan je odabir za sve koji su oduvijek sanjali o odmoru u prirodnom okruženju s puno sadržaja kojima bi ispunili slobodno vrijeme.

Opremljena je svime što je potrebno za odmor iz snova

Kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupaonica pa istovremeno u njoj može odsjesti osmero ljudi. Opremljena je svime što je potrebno za odmor iz snova. Bazen, jacuzzi i teretana samo su neki od sadržaja koji se nude, no samo uređenje ove kuće je ono što najviše oduševljava goste.

Dnevni boravak i blagovaonica s kaminom i kuhinjom imaju izlaz na terasu, a na galeriji iznad blagovaonice nalazi se i zaseban radni kutak u kojem je dostupna i masažna fotelja. Na terasi s predivnim pogledom nalazi se i ljetna kuhinja s roštiljem i krušnom peći. 

Besplatno jahanje

Drvena vila smještena je na imanju veličine 8000 kvadratnih metara na kojem raste više od 200 stabala raznih voćki, koje se slobodno mogu brati, a možete si napraviti i zdravi sok. Tu su i konji sa svom potrebnom opremom za jahanje. Na ovom divnom imanju možete se opustiti s društvom, jahati, šetati ili plivati u bazenu.

Minimalan broj noćenja na ovom prekrasnom imanju je tri, a cijena jednog je 320 € (2411.04 kn). Više fotografija i informacija pogledajte ovdje.