Provedite advent u Beču i razgledajte Harry Potter izložbu: Pronašli smo super ponudu

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GRAD BEČ je odlična destinacija za posjetiti u bilo koje doba godine, a posebno je čaroban u adventsko vrijeme. No ono što će ga ove godine učiniti još čarobnijim je Harry Potter interaktivna izložba. 

Europska premijera Harry Potter: The Exhibition otvara se u petak 16. prosinca u Beču u METAStadtu, a prodaja ulaznica već je krenula. 

Interaktivna izložba

Ova interaktivna izložba odaje počast ikonskim trenucima, likovima, okruženjima i zvijerima viđenima u filmovima i knjigama o Harryju Potteru i čarobnjačkom svijetu kroz impresivan dizajn i tehnologiju. Posjetitelji će moći izbliza vidjeti autentične rekvizite i originalne kostime iz filma Harry Potter and the Fantastic Beasts.

"Odaberite svoju omiljenu Hogwarts kuću, štapić i zaštitnika kako biste započeli personalizirano putovanje kroz ovu sveobuhvatnu izložbu: spustite se u Hagridovu ogromnu stolicu, ugurajte se u ormarić ispod stepenica i vježbajte svoje Quidditch vještine bacajući quaffle dok prolazite kroz ekskluzivna iskustva i detalje snimanja filmova iza kulisa", opisali su izložbu na službenoj stranici.

Ako želite u vlastitoj organizaciji posjetiti ovu izložbu, ulaznice možete kupiti putem Eventim stranice. Redovne cijene ulaznica počinju od 236.58 kn (31.40 EUR), a za djecu od 3 do 15 godina, studente, umirovljenike kao i obiteljska ulaznica su po cijeni od 198.91 kn (26.40 EUR).

Harry Potter izložba i Advent u Beču

Crno jaje i Travelago agencija imaju u ponudi adventsko putovanje u Beč u sklopu kojeg je uključeno i razgledavanje izložbe. Radi se o jednodnevnom izletu, 17. ili 18.12., s uključenim autobusnim prijevozom s polazištem iz četiri grada: Zagreba, Sesveta, Varaždina i Čakovca.

Cijena aranžmana od 522 kune (69.28 EUR), za jednu osobu, uključuje prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, ulaznicu za izložbu Harry Potter: The Exhibition, voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti i organizacijske troškove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.