Prvi put: Linija Samsung Galaxy S24 nadmašuje iPhone po zadovoljstvu kupaca

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG Galaxy S24 serija zadobila je iznimno visoke ocjene korisnika, nadmašivši iPhone po zadovoljstvu korisnika prvi put. 

Prema PerfectRecu, rane recenzije kupaca za nedavno objavljenu vodeću seriju Galaxy S24 su izvrsne, s visokim razinama zadovoljstva kupaca. Recenzije kupaca pokazuju da ih 91% daje osnovnom modelu Galaxy S24 pet zvjezdica. Galaxy S24 Plus je dobio pet zvjezdica od 84% kupaca, a 88% ih je dalo najvišu ocjenu Galaxyju S24 Ultra.

Kupci su više zadovoljni svim modelima Galaxy S24 u odnosu na usporedive modele iPhonea 15. Broj recenzija kupaca iPhonea 15 koji su telefonu dali pet zvjezdica bio je 76% u usporedbi s 91% koje je postigao Galaxy S24. Taj broj bio je 77% za iPhone 15 Plus naspram 84% za Galaxy S24+. iPhone 15 Pro Max dobio je pet zvjezdica u 74% recenzija kupaca u usporedbi s 88% za Galaxy S24 Ultra.

No tu je i test baterije

No osim toga, u novom testu baterije, koji je proveo youtuber PhoneBuff, Galaxy S24 Ultra i iPhone 15 Pro Max su skoro pa izjednačeni. Nakon što je prošao kroz isti tijek rada, Galaxy S24 Ultra se gotovo izjednačio s iPhonom 15 Pro Max s 11 sati i 43 minute aktivnog vremena naspram 11 sati i 45 minuta.

Tehnički je iPhone 15 Pro Max izvukao pobjedu, ali kako PhoneBuff napominje, samo 2 minute razlike su unutar margine pogreške čak i za kontrolirani test kao što je ovaj. Pogledajte cijeli test baterije:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.