Romantična košulja domaćeg brenda osvojila je mnoge: "Top je"

Foto: Ogled Nedogled

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KREATIVNI hrvatski brend Ogled Nedogled spremio je novu kolekciju povodom Valentinova. Nakon uspjeha prošlogodišnjih mini platna koja je brend izrađivao za različite prigode, ove je godine red došao na limitiranu kolekciju Lovebomb. Riječ je o ručno oslikanim oversized košuljama izrađenima od pamuka.

Košulje, čarape, slike...

Brend je nedavno izbacio i The One personaliziranu majicu s ručno izvezenim natpisima. Kupci mogu sami birati boju majice i konca, kao i poziciju slova. Košulje iz aktualne Lovebomb kolekcije također se mogu personalizirati.

Košulje su bijele, a kupac sam bira boju srca, veličinu i količinu koja će biti oslikana po košulji. Na ovratnik će ručno biti ušiveni inicijali, slova ili ime po želji. Košulje se pakiraju u također ručno oslikanu platnenu vrećicu koja se može dalje koristiti i prati u mašini za rublje.

"Košulja je top, ali i model koji ju nosi", "Wow", "Kako dobro", "Zakon", "Izgleda odlično", "Top", "Slatko", "Preslatko, bravo", "Želim jednu", samo su neki od komentara na Instagramu ispod objave s novom košuljom.

Cijena košulje je 50 eura, a moguće ju je naručiti preko Instagram profila ili e-mailom.

U sklopu Lovebomb kolekcije dostupne su i čarape koje se također ručno oslikavaju. Dolaze u muškoj i ženskoj varijanti, a mogu biti složene u Love Pair. Cijena jednog para čarapa je 9 eura, a Love Pair (dvoje muške, dvoje ženske ili jedne muške i jedne ženske čarape) je 16 eura.

Konačno, svatko može donijeti svoj komad odjeće u Kofer dućan u Zagrebu, koji će potom biti oslikan srcima po želji.

Lovebomb kolekciju će pratiti i serija na mini platnima koja će uskoro biti dostupna u Kofer dućanu. Slike su dostupne po cijeni od 15.50 eura. Personalizirane slike dolaze po cijeni od 25 eura, a moguće je kupiti i mali stalak za 4 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.