Romantična kućica na osami u srcu Gorskog kotara idealna je destinacija za odmor

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GORSKI KOTAR iz godine u godinu ne prestaje oduševljavati idiličnom prirodom i predivnim prizorima, ali ni turističkom ponudom. Zimi izgleda kao da je izašao iz najljepše božićne bajke, a u proljeće i ljeto predivne boje prirode naprosto oduzimaju dah. 

Upravo tamo nalazimo i neke od najljepših kuća za odmor u kojima se ne bismo bunili provesti koji dan i maknuli od užurbane svakodnevice. Tražite li i vi savršeno mjesto za ukrasti koji dan za sebe i provesti ga u miru i tišini, daleko od svega, našli smo odličnu kućicu za to. 

U blizini nema drugih stambenih objekata

Upravo u srcu Gorskog kotara, u Brodu na Kupi, smjestila se drvena kućica za odmor Zen House. Smještena je u blizini rijeke Kupice, a u neposrednoj blizini nema drugih stambenih objekata. Okružena je šumom te gostima omogućuje da uživaju u prirodi i povremenom pogledu na šumske životinje. 

Ova kućica ima potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i dvije spavaće sobe. Zahvaljujući velikim prozorima i A obliku, kuća je okupana prirodnim svjetlom, a gosti mogu uživati i u predivnim prizorima idilične prirode koja ju okružuje. 

Kuća ima i veliku terasu na kojoj se gosti mogu opustiti uz knjigu ili topli napitak. 

Što se tiče okolne ponude, od ovog smještaja do Nacionalnog parka Risnjak ima oko pola sata vožnje automobilom. Osim toga, u blizini se nalazi nekoliko planinarskih i drugih atrakcija koje nudi Gorski kotar, poput Zelenog vira i Vražjeg prolaza. 

Ova kućica može smjestiti do šest osoba, a cijena noćenja u siječnju je snižena i iznosi 1608.61 kn (213.50 €). Više informacija možete vidjeti ovdje