Rukotvorine s hrvatskom kunom su hit, svi žele uspomenu

Foto: Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA DRUŠTVENIM mrežama i u raznim grupama ovih se dana traže kreativci koji izrađuju personalizirane uspomene na hrvatsku kunu. Svi su u potrazi za lijepim suvenirom po kojem će pamtiti hrvatske kovanice i novčanice. 

Pregledali smo ponudu i izdvojili najljepše.

Stalci za hrvatsku kunu

Poklon galerija Tesoro iz Đakova u svojoj ponudi ima prekrasne stalke za hrvatsku kunu. Rekli su nam da su s njima krenuli još u prosincu prošle godine te da je interes velik. U ponudi imaju šest različitih vrsta stalaka u bijeloj i crnoj boji.

Malo detaljnije o stalcima za hrvatsku kunu… 🔍👇🏼 1️⃣ Mali gravirani stalak je za 5, 10, 20, 50 lipa i 1, 2, 5 kuna....

Posted by Gift Gallery Tesoro on Thursday, 5 January 2023

Više informacija o ovim stalcima možete doznati ovdje ili ovdje


Karta s hrvatskom kunom

PeLoFraMa obrt za izradu personaliziranih poklona u ponudi ima kartu s hrvatskim kunama. Karta može stajati na stalku ili ima rupe za vješanje na zid. Iz ovog obrta kažu da ovoliku količinu narudžbi nisu imali ni za Božić, svi žele ovaj suvenir. 

Karta sa Hrvatskim kunama ❤️ Tekst sam osmislila ja 🥰

Posted by 𝓟𝓮𝓛𝓸𝓕𝓻𝓪𝓜𝓪 - obrt za izradu personaliziranih poklona on Tuesday, 10 January 2023

Prazan stalak je 19 eura (143.15 kn), s kovanicama je 26 (195.89 kn) ili 30 eura (226 kn), ovisi o kovanicama koje želite. Cijeli komplet je 30 eura, a za sve upite možete im se javiti putem Facebooka


Drvo s hrvatskim kunama

Prki dizajn iz Bjelovara u svojoj ponudi ima drvce s hrvatskim kovanicama. Navala je bila tolika da su ostali bez kovanica, ali zato još uvijek imaju okvire i drvo za sve one koji imaju dovoljno kovanica da ga naprave sami.

Opet kasnim sa objavama 😁 no ne brinite, radim i primam narudžbe samo sam lijena stavljati fotkice. No eto fotkica...

Posted by Prki dizajn on Wednesday, 11 January 2023

Više informacija možete saznati ovdje


Okviri za hrvatske kune

Nedavno otvoren obiteljski obrt isto nudi personalizirane poklone za pohranu hrvatskih kovanica. Mali okvir za 1 set kovanica košta 10 € (75.34 kn), a veliki za kovanice od 25 kuna je 20 € (150.69 kn).

Evo jedan novi po narudžbi ☺️ okvir za 20 kom kovanica od 25kn. Ispunjavamo sve želje :)

Posted by Marina Buha on Sunday, 8 January 2023

Sve informacije možete dobiti putem Facebook profila


Lipalina

Među rukotvorinama RE-DO Deisgn by Ksenija pronašli smo jednu lijepu uspomenu koja nosi ime Lipalina. Radi se o okviru s likom žene kojoj je haljina načinjena od kovanica hrvatske kune. Kako doznajemo, ovaj suvenir je načinjen za vlastitu uspomenu, ali napominje da joj se kupci slobodno mogu javiti s upitom.

Lipalina kao uspomena na Lipe😉🤗 #lipe #kune #novac #money #currency #personaliziranipokloni #personalized...

Posted by RE-DO design by Ksenija on Sunday, 8 January 2023

Više informacija možete doznati ovdje


Naušnice s hrvatskim lipama

Na Facebook stranici Svaštarija by Fayterica naišli smo na zaista fora predmet koji je oduševio Hrvatice, sudeći po količini komentara i lajkova ispod objave. Radi se o naušnicama s hrvatskim lipama. 

"Never apologize for being a powerful woman." Prva objava u ovoj godini je u skladu s aktualnim događanjima. Oda našoj...

Posted by Svaštarija by Fayterica on Tuesday, 10 January 2023

Osim zlatne postoji i srebrna verzija, a više informacija možete saznati ovdje


Privjesak s hrvatskim kovanicama

Na Facebook stranici Lustik naišli smo na privjeske od epoksi smole unutar kojih se nalaze hrvatske kovanice. Na Facebook profilu su i stavili video izrade. 

Privjesci ⛓️ Hrvatske lipe🪙 Narudžbe u Dm 📩 . . . . #lustik #hrvatskekune #kuna #privjesci #keychains #epoxyart #epoxyresin #resincrafts #resinepoxy #gift

Posted by Lustik_lg on Thursday, 12 January 2023

Više informacija možete saznati ovdje.  


Ploča za kovanice

Hrvatski brend Dr. Drvko u ponudi ima ploču za kovanice koja košta 21 € (158.22 kn) i uz nju ne dolaze kovanice. Na ploču lijepite kovanice te ju možete objesiti na zid ili jednostavno pospremiti u ladicu za uspomenu.

♥️ Uspomena na Hrvatsku kunu ♥️ Ploču sam radila za klijenticu kojoj sam jako zahvalna na ideji @anahedzet 🥰 Na plocu...

Posted by Dr. Drvko on Tuesday, 10 January 2023
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.