Ryanair ima akciju na letove. Evo gdje možete otići za 15 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOBRO nam poznati Ryanair povodom Olimpijskih igara srezao je cijene svojih letova. Na svojem su Instagramu objavili kako nude letove vrijedne medalje, a mi vam donosimo pregled letova iz hrvatskih gradova.

Najveći popusti su na letove iz Zadra

Najviše letova nude iz Zadra. Za cijenu od 14.99 eura možete otputovati u danske gradove Aarhus i Kopenhagen. Ako više naginjete toplijim mjestima, po istoj cijeni možete odletjeti u Italiju, točnije u Bolognu, Milano i Pisu. Letovi u Beč, Memmingen i Nuremberg također su dostupni za 14.99.

Iz Zagreba za 14.99 eura možete otputovati u Basel, Göteborg, Marseille, Pisu, Rim i obližnju Podgoricu. Ako vam je zanimljiva Bugarska, u Sofiju možete odletjeti za 16.40, a po dobrim cijenama možete otputovati u Manchester (23.17 eura) i Eindhoven (36.39 eura).

Ako letite iz Dubrovnika, za 14.99 eura su vam dostupni letovi u Milano i Rim. London vas čeka za 19.99, u Bruxellesu možete uživati za 27.08 eura, Dublin vas čeka za 35.42 eura, a Düsseldorf za 35.95 eura.

Iz Osijeka u London možete otputovati za 22.85 eura, a iz Pule za 14.99 eura. Iz Pule po istoj cijeni možete otputovati u Memmingen, kao i Beč, koji je po istoj cijeni dostupan iz Rijeke, kao i Stockholm.

Iz Splita je po akcijskoj cijeni dostupan put u Rim, a cijena je 16.09 eura.

Popust se odnosi na letove rezervirane najkasnije 1. kolovoza za putovanja od 1. rujna do 31. listopada. Pregled svih letova dostupan je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.