Ryanair ima kratkoročnu akciju. Cijene karata već od 13 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RYANAIR je ponovo pokrenuo promotivnu akciju, dostupnu samo danas. Akcija se odnosi na letove u periodu od 5.6. do 31.7. U ovu ponudu uključeni su letovi iz svih većih gradova Hrvatske, a najveća ponuda je iz Zagreba, Zadra i Dubrovnika. Cijena karata kreće već od 12.99 eura.

Iz Zagreba do Pariza za 13 eura

Iz Zagreba za samo 12.99 eura možete letjeti za Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Pariz, Pisu i Sofiju. Ista je početna cijena i za pojedine letove iz Zadra, uključujući Barcelonu, Bruxelles, Budimpeštu, Kopenhagen, Düsseldorf, Göteborg, London, Pariz, Prag, Sofiju, Stockholm i Beč.

Iz Dubrovnika ponuda uključuje letove za Berlin, Brisel, London, Oslo, Stockholm, Beč i Wroclaw, također po cijeni od 12.99 eura. Iz Osijeka je dostupan let za London po istoj početnoj cijeni. Iz Pule se nude letovi za Düsseldorf, Memmingen i Poznan po cijenama koje kreću od 12.99 eura.

Putnici iz Rijeke mogu letjeti za Beč po cijeni koja kreće od 12.99 eura, a za Stockholm po cijeni od 14.99 eura. Iz Splita su dostupni letovi za Rim i Beč, također po cijeni koja kreće od 12.99 eura.

Kompletnu ponudu na ovoj akciji pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.