S ovim jeftinim proizvodom više nećete imati nered u zamrzivaču

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr/ikea.hr/amazon.de/lekue.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI koji često pripremaju hranu kod kuće svjesni su da dobro organiziran zamrzivač zlata vrijedi. No, unatoč tome što se može činiti kao jednostavan zadatak, održavanje zamrzivača urednim i nije baš tako lako.

Nedavno smo na TikToku naišli na "trik" koji nas je oduševio. U videu objavljenom na TikTok računu Hoarderly prikazano je kako se može značajno uštedjeti prostor u ladicama zamrzivača. Sve što će vam trebati su vrećice za zamrzavanje. Meso, umaci i ostale vrste hrane lako se mogu pohraniti u njih.

Za još bolju organizaciju možete nabaviti i posebne spremnike

Važno je samo da dobro pritisnete sadržaj kako bi ravnomjerno ispunio vrećicu te da ispunjena vrećica bude što tanja. Nakon toga vrećice treba označiti, napisati što se u njima nalazi i datum zamrzavanja. Za još bolju organizaciju možete nabaviti posebne spremnike i tako pohraniti vrećice u zamrzivač.

@horderly Space saving freezer hacks! 🙌🏼 #horderly #freezer #hacks #freezerhacks #freezerorganization #meat #frozen #frozenfood #cooking #fridge #refridgerator #refridgeratororganization #space #smallspace #smallspaceliving #smallspaces #smallspaceideas #foodie #saver #save #defrost ♬ original sound - horderly

Ne zaboravite da je, osim dobre organizacije, ključno održavati zamrzivač na pravoj temperaturi od -18°C kako biste sačuvali kvalitetu hrane.

S redovitom organizacijom i pažnjom na detalje vaš zamrzivač neće samo biti uredniji, već će hrana ostati duže svježa. Osim toga, smanjit ćete količinu otpada, što je korisno za okoliš i vaš kućni budžet. Organizirani zamrzivač znači manje bacanja hrane i više uživanja u njezinoj kvaliteti.

Evo što će vam trebati ako želite da vam je zamrzivač uredan

Pregledali smo trgovine i izdvojili što je potrebno za organiziran i uredan zamrzivač. 

Vrećice za zamrzavanje, 3 l, 10 kom., dm, 1.35 eura
Trio vrećice za zamrzavanje -1, 2 i 4 litre, 20 kom., dm, 1.40 eura
Plastična vrećica sa zatvaračem, 1/0.4 l, 60 kom.​​​​, IKEA, 1.99 eura
Lekue vrećice za čuvanje hrane od platinastog silikona, Sol i papar, od 13.50 eura
Marker, Amazon, 2 kom., 5.47 eura
Kutija za odlaganje za hladnjak, IKEA, 3.99 eura
Plastični organizator s uklonjivim pregradama, 4 kom., Amazon, 16.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.