Salma Hayek objavila video u kupaćem kostimu i zapalila Instagram: "Bomba"

Foto: Instagram/pourmoi.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Salma Hayek nedavno je zapalila internet objavivši fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu. Uz objavu je napisala: "Čekam kolovoz", privukavši brojne komentare. Većinu su činili oni koji su hvalili njezinu figuru.

"Ti jednostavno ne stariš. Poput dobrog vina si", "Izgledaš nevjerojatno, Salma", "Ne stariš, još si mlada. Koja je tajna tvoje ljepote?", "Bomba", "Jedna od najljepših žena na Zemlji", "Božica", "S 57 godina i dalje jedna od najljepših žena na svijetu", "Utjelovljenje ženstvenosti", samo su neki od njih. 

Objavila je i video s bazena

Nakon fotografije, glumica je objavila i video u istom kupaćem kostimu. U njemu se vidi kako uživa u bazenu. Dok su mnogi komentirali njezinu figuru, nas je impresionirao kupaći kostim koji je odlično pristajao i ostao na mjestu čak i tijekom skakanja u bazen.

Radi se o dvodijelnom kupaćem kostimu zeleno-ružičaste boje, modelu Portofino marke Pour Moi, koji je iznenađujuće pristupačan. Gornji dio košta 55 eura, a donji 32 eura. Iako nije najjeftiniji, u usporedbi s dizajnerskom i skupom odjećom koju često nose poznate osobe, ovaj kupaći kostim predstavlja osvježavajući izbor. Pogledajte ga ispod.

Gornji dio (55 eura), donji dio (32 eura), Pour Moi 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.