Samsung Galaxy Ring trebao bi podržavati bilo koji Android telefon, ali ne i iPhone

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je nedavno predstavio Galaxy Ring na Mobile World Congressu 2024. godine, što je izazvalo veliko uzbuđenje. Iako se očekuje da će savršeno funkcionirati s Galaxy telefonima, postavlja se pitanje što je s korisnicima iPhonea.

Nažalost, Galaxy Ring neće podržavati iPhone. Dakle, ako želite upariti pametni prsten sa svojim iPhoneom, morat ćete odabrati drugu opciju ili pričekati da Apple izbaci svoj vlastiti pametni prsten.

Na MWC-ju, potpredsjednik Samsunga Hon Pak otkrio je da tvrtka radi na dodavanju podrške za Android uređaje koji nisu Galaxy. Kada su ga pitali o podršci za iOS, Pak je izjavio: "Nadamo se da će naši uređaji biti toliko privlačni da će potaknuti ljude na prelazak."

Tijekom sesije otkriveno je da Galaxy Ring dolazi s baterijom od 14 mAh za najmanju veličinu, dok najveća veličina ima bateriju od 21.5 mAh. 

Samsung još nije službeno potvrdio datum kada će izaći Galaxy Ring. Međutim, nedavne ekskluzivne informacije sugeriraju da bi se to moglo dogoditi na sljedećem Samsung Unpacked događaju koji je najavljen za srpanj.

Pročitajte više