Samsung će omogućiti provjeru vremena dvostrukim dodirom na stražnji dio uređaja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG radi na novoj značajki Good Lock, koja će korisnicima omogućiti provjeru vremena dvostrukim dodirom na stražnju stranu uređaja. Samsung je najavio ažuriranje za svoj RegiStar modul za Good Lock, značajku koju koristi za dublju prilagodbu iskustva nego što to obično dopušta One UI.

Provjera vremena bit će moguća bez uključivanja ekrana

U nadolazećem ažuriranju, tim objašnjava, dvostruki dodir tog modula omogućit će korisnicima da vide vrijeme. Trenutno, RegiStar korisnicima omogućava mapiranje funkcija na dvostruki dodir stražnje strane telefona, no ova mogućnost radi samo kad je uređaj uključen i otključan.

Novo ažuriranje omogućit će korisnicima da vide vrijeme kad je uređaj zaključan, a cilj je poboljšati pristupačnost, piše 9to5Google. Ova funkcionalnost navodno prvo dolazi na Galaxy Z Fold 6 i Flip 6, a kasnije će se proširiti na Galaxy telefone koji koriste One UI 7.0, odnosno Samsungovo ažuriranje Androida 15. Mogućnost stiže u nadolazećim mjesecima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.