Seiko izbacio nove satove u Presage liniji. Evo što je novo

Foto: seikowatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEIKO je predstavio nove satove u svojoj elegantnoj Presage kolekciji. U Seiko Presage Classic seriji dostupna su tri nova sata, a svi se ističu teksturiranim brojčanicima inspiriranima svilom. Kućište i narukvica također su ažurirani i posebno prilagođeni.

Zakrivljen za lakše nošenje

Nove Presage modele čine SPB463, SPB467 i SPB465. Sva tri modela prikazuju vrijeme i datum te dolaze s novim teksturiranim i zakrivljenim brojčanicima. Iz Seika kažu kako je svaka boja inspirirana toplim i prirodnim bojama te teksturama tkanina tradicionalno korištenih u Japanu.

Tri boje brojčanika su:

  • SPB463 "Shiro-iro", svjetlosmeđa boja inspirirana prirodnim tkaninama;
  • SPB465 "Araigaki", boja blijedog persimona;
  • SPB467 "Sumi-iro", sivkasto-crna boja korištena za odjeću kakvu su nosili monasi.

Narukvica ima sedam karika, a dizajnirana je u stilu Presage kolekcije. Kućište je rađeno od nehrđajućeg čelika promjera 20.2 mm i debljine 13 mm. Staklo je safirno, dvostruko zakrivljeno. Samo je kućište redizajnirano kako bi profil sata bio tanji, a njegova zakrivljenost trebala bi sat učiniti ugodnijim za nošenje.

Unutar sata nalazi se Seiko Caliber 6R55, mehanizam s rezervom snage od 72 sata.

Satovi će biti dostupni od lipnja, a više možete doznati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.