Severina ima stila, a ove traperice koje nosi su nam top

Foto: Igor Soban/PIXSELL/maisonmargiela.com/zara.com/misssixty.com/na-kd.com/prettylittlething.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je dobro poznata po svojim upečatljivim modnim kombinacijama koje privlače pažnju. Od efektnih outfita za nastupe i svečanih haljina za razne prigode do casual svakodnevnih izdanja.

Nama su pak privukle pažnju traperice koje je nosila na svojoj posljednjoj Instagram objavi. Severina ih je iskombinirala s bijelom crop majicom i bež kaputom. Traperice su nam top pa smo odlučili potražiti iste, ali i slične modele.

Traperice koje nosi podsjećaju nas na one brenda Maison Margiela, koji je poznat po zanimljivim izdanjima. Ovaj model ima fora detalj izrezanog i podignutog prednjeg dijela pojasa. Traperice su opuštenog kroja i ispranog izgleda, a imaju pet džepova.

Maison Margiela traperice, 590 € (4445.35 kn)

Maison Margiela je pariška kuća visoke mode utemeljena na idejama nekonformizma i subverzije normi. Od 2014. godine kreativni direktor kuće je britanski modni dizajner John Galliano. Brend je popularan među slavnima pa se nerijetko njegovi dizajni mogu vidjeti na poznatim osobama.

Slični modeli

Ako vam se sviđa ovakav stil traperica, ali su vam ove od Maisona Margiele izvan budžeta, pretražili smo ponudu trgovina i našli sličnu opciju u poznatoj high-street trgovini Zari. Traperice su sličnog stila, s podignutim i izrezanim prednjim dijelom pojasa. Osim toga kombiniraju svijetli i tamni traper te je efekt prilično kul.

Zara traperice, 35.95 € (270.87 kn)

Ako vam se sviđaju traperice s takvim asimetričnim detaljem na pojasu našli smo još nekoliko opcija. Prva je od Miss Sixtyja, a radi se o trapericama ispranog izgleda crne boje s dva izrezana dijela kod struka.

Miss Sixty traperice, 189 € (1424.02 kn)

NA-KD u svojoj ponudi isto ima model traperica s izrezanim detaljem samo s jedne strane kod struka. Traperice su ravnog kroja i plave boje, a imaju džep sprijeda i dva džepa straga.  

NA-KD traperice, 54.95 € (414.03 kn)

Brend Pretty Little Thing u svojoj ponudi isto ima traperice s izrezanim detaljima, izdvojili smo ove tamnoplave s ispranim efektom i asimetričnim dizajnom pojasa. Širokog su kroja i imaju dva predimenzionirana džepa na nogavicama.

Pretty Little Thing traperice, 44.10 € (332.27 kn)

Zadnja opcija koju smo izdvojili je od Miss Sixtyja. Isto imaju izrezane dijelove kod struka u obliku leptira. Svijetlo plave su boje i trenutno im je cijena snižena za 20%.

Miss Sixty traperice, snižena cijena je 135 € (1017.15 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.