Severina objavila fotke s odmora, zasjala u trenutno najpopularnijem modnom komadu

Foto: Instagram/zara.com/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od najvećih modnih trendova ove proljetno-ljetne sezone su prsluci. Ovaj šik komad odjeće može se kombinirati na mnogo načina, a ovog proljeća na ulicama i društvenim mrežama često vidimo kombinacije lanenih prsluka sa širokim lanenim hlačama. Upravo u jednoj takvoj trendovskoj kombinaciji zablistala je i Severina.

Na svom Instagram profilu Severina je otkrila da je otputovala u Biarritz, poznat kao luksuzno turističko odredište u Francuskoj. No osim prekrasnog pogleda iza nje, pažnju je privukla i kombinacija koju je nosila.

Bijeli prsluk kombinirala je s lepršavim bijelim hlačama, crnim japankama te crno-bijelom Chanel torbicom. Izgled je upotpunila crnim sunčanim naočalama. Outfit koji je odabrala idealan je za šetnju na odmoru.

Mnogi su u komentarima zasipali pjevačicu komplimentima, hvaleći njezin izgled riječima poput "Dama" i "Lijepo ti stoji Francuska".

Kopirajte njezin stil

U nastavku smo izdvojili nekoliko kombinacija s kojima možete iskopirati njezin stil, ali i uvrstiti trenutno najvrući komad sezone u svoju garderobu - prsluk.

Prsluk, 39.95 eura, Hlače, 39.95 eura, Zara
Prsluk, 34.99 eura, Hlače, 34.99 eura, H&M
Prsluk, 89.95 eura, Hlače, 89.95 eura, Massimo Dutti
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.