Severina oduševila izborom kupaćeg. Trenutno je na sniženju, evo gdje

Foto: Instagram/oysho.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA ne prestaje privlačiti pozornost svojim modnim kombinacijama, a ovaj je put oduševila kupaćim kostimom koji je daleko od skupocjenog. Dokaz je to da nema potrebe da potrošite puno novaca da bi vaša odjeća i modni detalji bili efektni i lijepi.

"Najljepše je tako"

Kako na svojem Instagramu redovito dijeli slike s odmora na Tajlandu, privukla je pozornost fotografijom u kupaćem kostimu brenda Oysho. Gornji dio bikinija, prikazan na slici, trenutno je dostupan po sniženoj cijeni od 12.99 eura.

"Žena bez trunke Photoshopa i filtera", "Oko moje lipo", "Predivno izgledaš", "Kraljica", "Prirodno lijepa žena", "Super izgledaš, a nadam se, i osjećaš", "Najljepše je tako na plaži" neki su od komentara ispod fotografije.

Gornji dio bikinija koji je na slici je na vezanje, a ističe se malenim ružicama po cijeloj površini. Bikini je mekan, bez žice. Severina je odabrala onaj u bijeloj boji, a dostupan je i u crnoj boji.

Gornji dio bikinija, Oysho, snižena cijena je 12.99 eura

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.