Shein pokreće platformu za preprodaju u Europi i UK-u

Foto: Shutterstock/sheingroup.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRGOVAC brze mode Shein najavio je proširenje svoje platforme za preprodaju Shein Exchange u Europi i UK-u. Shein Exchange je online platforma koja korisnicima omogućava kupovinu i prodaju rabljenih Shein proizvoda. Pristup ovoj platformi prvo će imati kupci iz Francuske, zatim iz UK-a, a potom iz Njemačke.

Korisnici će moći pristupiti platformi preko postojeće Shein aplikacije, što, prema tvrtki, čini proces preprodaje vrlo jednostavnim.

Aplikacija automatski popisuje sve prethodne kupnje korisnika, a uz svaki proizvod nalazi se gumb "prodaj", koji omogućava brzo i jednostavno stavljanje proizvoda na prodaju. Korisnici koji žele kupovati rabljenu odjeću mogu koristiti alate za pretraživanje i filtriranje kako bi lakše pronašli željene proizvode.

Ova platforma lansirana je na američko tržište 2022. godine

"Proširenjem Shein Exchange platforme na Europu i UK-u želimo svojim korisnicima omogućiti jednostavnije sudjelovanje u kružnom gospodarstvu i promovirati ekološke prednosti kupovine rabljene odjeće umjesto nove. Kako širimo Shein Exchange na nova tržišta, posvećeni smo prikupljanju povratnih informacija korisnika i traženju načina za poboljšanje ovog programa i korisničkog iskustva", izjavila je, između ostalog, direktorica održivosti u Sheinu Caitrin Watson.

Ova platforma već je lansirana u SAD-u u listopadu 2022. godine. Od tada je privukla mnoge nove korisnike i ponude - u 2023. godini više od 4.2 milijuna novih korisnika pridružilo se Shein Exchange platformi u SAD-u, s preko 115.000 artikala koje je ponudilo više od 95.000 različitih prodavača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.