"Jako me umiruje": Ova je lampica zavladala društvenim mrežama

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SIMPATIČNA lampa, noćno svjetlo, difuzor arome i ovlaživač zraka: sve u jednom proizvodu. Ova je lampica osvojila društvene mreže, a mnogi su korisnici odlučili pokazati kako su je uklopili u svoj dom. Višenamjenski su proizvodi uvijek dobra ideja, tako da nas je i ovaj zaintrigirao.

Svjetlo i vlažnost u jednom proizvodu

U ovom TikToku videu vidimo kako je lampa iskorištena da bi ojačala dojam fantastike u kupaonici uređenoj u stilu vila. Svjetleća lampa u obliku gljive se odlično uklopila u ovaj ambijent, kako oblikom tako i bojom.

@happyhauntsart2 Adding a little ambiance with a rain mushroom lamp thats also an essential oil diffuser #fairybathroom #mushroomlamp #mushroomdiffuser #rainlamp #rainhumidifiers #bathtok #cottagecore #fairycore ♬ original sound - sophie🤠

No ovaj je proizvod i ovlaživač zraka, što nam svima treba kad je grijanje uključeno, a zrak suh. U prijevodu, treba nam sada. Stoga smo odlučili pretražiti internet u potrazi za ovom simpatičnom svjetiljkom, a evo i što smo našli.

Zaspite uz zvuk kiše

"Jako me umiruje i jednostavna je za korištenje. Samo napunite posudicu vodom i ubacite par kapi eteričnog ulja. Lijepo raspoređuje maglicu, svijetli i fino miriše. Čuju se kapljice vode dok pada", piše u jednoj recenziji ovog proizvoda na Amazonu. Svjetlo i zvuk djeluju zajedno kako bi umirili korisnike dok kvaliteta zraka u sobi raste.

Lampica u obliku gljive, Amazon, snižena cijena je 49.99 eura (376.64 kn)
Lampa u obliku gljive, Amazon, 47.99 eura (361.58 kn)

Lampa radi na kabel, a možete birati intenzitet i boju svjetla, kao i jačinu kapanja. Možete dodati i maglicu za mističan ugođaj.

Lampa u obliku gljive, Amazon, 37.99 eura (286.23 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.