Sinsay ima nove proizvode za organizaciju koji će vas spasiti od nereda

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je nedavno dodao nove proizvode za organizaciju, nudeći korisnicima praktična rješenja za održavanje reda u svakodnevnom životu.

Nova kolekcija donosi raznolike proizvode koji su namijenjeni olakšavanju organizacije u domu, od kuhinje do spavaće sobe. Bez obzira na to jeste li u potrazi za kutijama za pohranu, organizatorima za kozmetiku ili vješalicama za odjeću, Sinsay nudi raznovrsne opcije koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kuhinja i hladnjak

Za organizaciju kuhinje i hladnjaka koristite police, ladice i organizatore kako biste maksimalno iskoristili prostor i olakšali pristup namirnicama.

Organizator frižidera, cijena je 2.49 eura
Kutije za pohranjivanje 5 pak, cijena je 4.99 eura
Set pribora za jelo 17 kom, cijena je 6.99 eura
Ocjeđivač posuđa, cijena je 2.49 eura
Organizator, cijena je 4.99 eura

Kupaonica

Ormarići, košare, stalci za ručnike i vješalice pomoći će vam da efikasno organizirate kozmetiku, ručnike i ostale potrepštine, čime ćete maksimalno iskoristiti prostor i održati kupaonicu urednom.

Organizator, cijena je 12.99 eura
Stalak za toaletni papir, cijena je 7.99 eura
Kutija za pohranu, cijena je 5.99 eura

Ormari, spavaća i dnevna soba

Iskoristite organizatore za ormariće, poput ladica, polica, košara i kutija za pohranu, te razne dekorativne košare, posude i police za spavaću i dnevnu sobu kako biste efikasno organizirali predmete poput odjeće, knjiga, ukrasa i drugih potrepština.

Košara za pohranu, cijena je 6.99 eura
Komplet od 8 vješalice, cijena je 2.99 eura
Kutije za pohranjivanje 3 pak, cijena je 3.49 eura
Košara za pohranu, cijena je 5.99 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više