Slavne osobe obožavaju ovaj bronzer

Foto: Shutterstock/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD nekoliko slavnih osoba ima isti omiljeni proizvod, mnogi se za njega zainteresiraju te on često postane viralan i rasproda se brzinom svjetlosti. Jedan od njih je Tom Ford Shade and Illuminate Contour Duo, paletica za konturiranje koja sadrži bronzer i highlighter.

Ova paletica ima više namjena

Više smo puta vidjeli kako ga koriste Hailey Bieber, Rita Ora i Sabrina Carpenter. Bieber ga je pokazala u svojim videima o šminkanju, Carpenter ga je također pokazala u videu demonstrirajući kako konturira svoje lice, a Rita Ora je za Harper's Bazaar UK otkrila da ga redovito ima u svojoj torbici i rekla kako ova paletica može sve, pa čak i poslužiti kao korektor.

Vizažistica Sare Jessice Parker također je rekla da voli koristiti ovu paleticu jer pruža savršen sjaj koži. U prijevodu, ovaj proizvod je vrlo popularan među slavnim osobama.

Tom Ford Shade & Illuminate sadrži dvije nijanse. Tamniju možete koristiti kao bronzer ili za konturiranje, a svjetlija služi kao highlighter. Boje možete kombinirati kako biste ga iskoristili umjesto korektora. 

Tom Ford Shade & Illuminate, Selfridges, 106 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.