Sofia Richie obožava ovaj drogerijski bronzer. Košta manje od 10 eura

Foto/Screenshot: TikTok/makeup.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SOFIA Richie osvojila je status modne ikone otkako je lani počela objavljivati "get ready with me" videa. Njezin jedinstveni stil postao je izvor inspiracije za mnoge, a njen TikTok profil riznica je modnih ideja i beauty trikova koje velikodušno dijeli sa svojim pratiteljima.

Iako u videima često koristi luksuzne marke poput Diora i Chanela, postoji jedan drogerijski proizvod koji obožava. U jednom TikTok videu nazvala ga je svojim tajnim favoritom i koristi ga za konturiranje lica.

Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru, 9.24 eura

Savršeno se stapa s kožom

Riječ je o Physicians Formula Murumuru Butter bronzeru. Ovaj bronzer se savršeno stapa s kožom zahvaljujući murumuru, cupuaçu i tucuma maslacima, koji su bogati masnim kiselinama i provitaminima. Rezultat je besprijekoran ten sa suptilnim, prirodnim sjajem.

@sofiagrainge

let the festivities begin ✨

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

No Sofia nije jedina koja hvali ovaj proizvod, brojni kupci diljem svijeta dijele njeno oduševljenje. "Bronzer je izvrsne kvalitete. Toplo ga preporučujem", "Ovaj bronzer je izvanredan, ravnomjerno se stapa s kožom i traje cijeli dan", "Mogu reći da je ovo prvi bronzer koji sam koristila sve do samog kraja", samo su neke od recenzija zadovoljnih korisnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.