Sofia Richie u najpoželjnijem modelu kožne jakne ove jeseni. Zara ima sličnu

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOŽNE jakne su klasik koji se nosi tijekom cijele godine, a posebno su popularne u prijelaznim razdobljima poput proljeća i jeseni. Razlog njihove popularnosti je jednostavan - savršeno se uklapaju u gotovo svaku modnu kombinaciju.

Ljubiteljica kožnih jakni je i Sofia Richie Grainge, koja je za ovu jesen odabrala jedan od popularnijih stilova. Prije nekoliko dana na Instagramu je podijelila fotografiju iz svog doma, na kojoj pozira u dugoj crnoj haljini i kožnoj bomber jakni dok u ruci drži novu smeđu YSL torbu.

Kožne bomber jakne idu uz sve

Kožne bomber jakne trenutno su jedan od najpopularnijih modnih izbora za jesen 2024., navodi WWW. Osim što su izuzetno praktične za prijelazna razdoblja, sve više slavnih osoba odlučuje se za ovaj klasični odjevni komad.

Uz Sofiju, i mnoge druge poznate osobe, poput Kendall Jenner i Hailey Bieber, viđene su u ovim jaknama. Ako tražite univerzalan i moderan komad, kožna bomber jakna idealan je izbor za kombiniranje s raznim outfitima, od ležernih do elegantnih.

Jakna, Zara, 49.95 eura
Jakna, Bershka, 39.99 eura
Jakna, Aritzia, 248 dolara (222 eura)
Jakna AllSaints, Next, 608 eura
Jakna Won Hundred, Zalando, 796.20 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.