"Jako kul dizajn": Sony predstavio nove boje PlayStation konzole

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ u listopadu prošle godine Sony je predstavio lakši i tanji PlayStation 5. Konzola je 30% manja te se može kupiti s pogonom za disk ili bez njega. Ima i opciju korištenja prijenosnog pogona za disk, za razliku od prijašnjih modela. Što se tiče personalizacije PlayStationa, mnogi vole kupovati nove maske za konzole. Sony je nedavno pustio u prodaju tri posve nove u sklopu kolekcije Deep Earth.

Nove konzole predstavljene na CES-u

Maske dolaze u tri boje, naziva Volcanic Red, Cobalt Blue i Sterling Silver, piše GamingBible. Osim srebrne, plava i crvena maska ekskluzivne su za PlayStation Direct. No, prema nedavno podijeljenom tvitu, uskoro će biti moguće kupiti tanki PS5 u tri spomenute boje.

Nove su konzole predstavljene na ovogodišnjem CES-u, a svaka dolazi s odgovarajućim DualSense kontrolerom u istoj boji. Još nije poznat datum puštanja ovih modela u prodaju.

"Želim Volcanic Red", "Boje su lijepe, ali konzola je ipak ružna", "Kupujem čim cijena padne za 400 dolara", "Izgledaju tako čisto", "Nije mi lijepa konzola, ali drago mi je da ima više boja", "Jako kul dizajn", neki su od komentara na Twitteru/X-u.

@ign Sony is making console covers for the PS5 Slim model! #sony #ps5 #playstation #slim #model #blue #silver #red #consolecovers #console #cover #controller #hardware #consolegaming #ces #ces2024 #ign #gaming #letsplay #gamingontiktok ♬ original sound - IGN

Još uvijek nije poznato hoće li, kao i maske, neke od ovih konzola biti dostupne samo preko PlayStation Directa ili će se sve moći kupiti u trgovinama.

Pročitajte više