Bočica od 40 ml košta 83 eura: Stigao je novi parfem Armani Acqua di Giò

Foto: giorgioarmanibeauty-usa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ARMANI je lansirao novi muški miris Acqua di Giò Parfum inspiriran snagom prirode i morem. "Nova duboka i intenzivna kolonjska voda koja hvata moćne osjećaje prirode", opisuju novitet na službenoj stranici.

Ova drvena aromatična kolonjska voda kombinira bergamot s esencijom ružmarina i notama tamjana kako bi stvorila intenzitet koji je vibrantan i karizmatičan, a uz to sadrži sastojke iz održivih izvora, kao što su srce bergamota, srce muškatne kadulje i esencija pačulija.

Armani Acqua di Giò Parfum, 40 ml, 83 eura (625.38 kn)

Mnogi su ga usporedili s Profumom

Ovaj novitet dolazi u već popularnu Armanijevu liniju mirisa pa je velika vjerojatnost da će vam se svidjeti ako ste ljubitelj iste. Osim toga, Acqua di Giò Parfum može se ponovno puniti u svim formatima. 

"Moj omiljeni ADG do sada. Mješavina Profuma, Profunda i originalnog. Nije potpuna promjena, već malo poboljšana iteracija EDP-a", "Malo mekši i glađi od Profuma, i svestraniji", "Slično Profumu, ali nije 100% isti. I dalje je dobra alternativa", "Miriše kao Original ADG & Profumo", neki su od komentara onih koji su ga isprobali.

Dolazi u tri veličine bočica: od 40 ml (83 €), 75 ml (123 €) i 125 ml (162 €), a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.