Stigao trailer za remake Silent Hilla 2. Obožavatelji nisu oduševljeni

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIJEKOM Sonyjevog State of Playa prikazan je trailer za remake Silent Hilla 2, kultne horor igre iz 2001. Trailer prikazuje poboljšanju animaciju s glavnim herojem Jamesom koji pita gdje može pronaći Silent Hill u koji odlazi unatoč brojnim upozorenjima da tamo ne ide.

"Remake treba remake"

No, najvažnija informacija u novom traileru ne tiče se ni izgleda ni radnje igre, nego datuma izlaska. Taj je datum 8. listopada 2024. Ako se želite prisjetiti dobrih starih vremena kad ste, možda i premladi, igrali Silent Hill, za nekoliko mjeseci moći ćete ga zaigrati opet, u posve novom, suvremenom izdanju.

"Dead Space i Resident Evil remakeovi su vrlo visoko postavili ljestvicu", "Silent Hill 2 me obilježio kao nijedna druga igra", "Izgleda puno bolje nego prethodni trailer, što mi je drago", "Ljudi su previše sitničavi", "Nešto nije u redu s licima", "Ljubitelji Silent Hilla zaslužuju bolje", "Remake treba remake" glase neki od komentara ispod videa. Mišljenja su u najmanju ruku podijeljena.

Igru je već sad moguće prednaručiti na Steamu po cijeni od 69.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.