Stigli su novi Ariana Grande parfemi

Foto: douglas.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČICA Ariana Grande u prosincu prošle godine lansirala je dva nova mirisa na američko tržište, a sada su ti parfemi dostupni i kod nas. Njezini prijašnji mirisi Cloud i God Is a Woman postali su viralni hit na TikToku te je vjerojatno samo pitanje vremena kada će i novi zavladati društvenim mrežama. 

Kolekcija Duo sastoji se od dva mirisa - MOD Vanilla i MOD Blush. "Željela sam učiniti nešto drugačije i uzbudljivo za svoje obožavatelje lansiranjem dva nova mirisa odjednom i nadam se da će ih voljeti kao moj tim, prijatelji i ja", izjavila je Grande povodom lansiranja. 

MOD Vanilla

Ariana Grande MOD Vanilla Eau de Parfum 

MOD Vanilla otvara se sočnom mješavinom tamne šljive i kremastog mošusa pojačanog blistavim dodirom ružičaste frezije. Sofisticiranu razinu daje mu srce od Orris Buttera, dekadentne bijele praline. Absolut vanilije i prerađeni kakao maslac uvode sloj složenosti, otkrivajući svoj zarazni i nezaboravni potpis.

MOD Blush

Ariana Grande MOD Blush Eau de Parfum

MOD Blush otvara se bogatom mješavinom talijanskog bergamota, marakuje i maline. Intrigantno srce je luksuzna mješavina ružičastih latica ruže i magnolije s naglaskom kruške. Ambrox i mošus ostavljaju dojam intimne raskoši.

Cijena parfema kreće se od 48.97 € (368.96 kn) za 30 ml, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više