Stiže Diablo 4 beta verzija. Evo kada će joj se moći pristupiti

Foto: diablo4.blizzard.com/zelda.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIABLO 4 beta verzija vam omogućuje da igru igrate prije planiranog lansiranja u lipnju.

Prema Eurogameru, Diablo 4 beta dostupna je u Europi za one s ranim pristupom od danas, 17. ožujka od 17 sati i završava u ponedjeljak, 20. ožujka. Rani pristup imaju oni koji su prednaručili igru.

Za one koji nemaju rani pristup, Diablo 4 beta počinje sljedećeg vikenda u petak 24. ožujka i završava u ponedjeljak 27. ožujka.

Što je uključeno u Diablo 4 beta?

Rani pristup i otvorena beta omogućit će igračima pristup prologu i cijelom prvom činu u regiji zvanoj Fractured Peaks. Tri klase likova u beta verziji ranog pristupa su Barbarian, Rogue i Sorcerer. Pet likova u beta verziji koji su dostupni svima su Barbarin, Rogue, Sorcerer, Druid i Necromancer. Vaš lik može doseći razinu 25. Može igrati couch co-op s još jednim igračem na konzolama (njihov račun ne mora imati pristup trenutnoj beta verziji). Zajednička igra do 4 igrača dok igrate online (svaki račun mora imati pristup trenutnoj beta verziji).

Diablo 4 dolazi 6. lipnja za PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC.

Ako igru želite prednaručiti, našli smo ju na popustu ovdje za PS4/PS5.

Pročitajte više