Stiže nam još jedna čokoladna bomba Ferrero Rochera

Foto: amazon.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FERRERO ne prestaje oduševljavati, prvo mini čokoladna jaja u tri kremaste i hrskave verzije, a sada veliko čokoladno jaje. 

Ferrero Rocher opravdano je jedan od omiljenih proizvođača slatkiša. Svake nas sezone iznenađuje novitetima koje jedva čekamo isprobati, a ovog puta riječ je o velikom čokoladnom jajetu iz Golden Eggs kolekcije.

Kremasta čokolada s komadićima lješnjaka i Ferrero kuglicama

Ferrero Rocher Golden Easter Egg dolazi u pakiranju od 250 g. Napravljeno je od kremaste čokolade s komadićima lješnjaka u čijoj se unutrašnjosti kriju Ferrero kuglice.

Unutar jaja pronaći ćete šest Ferrero kuglica koje su ispunjene kremastim nadjevom od lješnjaka i hrskavim komadićima vafla.

Čokoladna bomba je trenutno dostupna u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Tesco trgovinama, po cijeni od 11.31 € (85.82 kn), a mi smo je pronašli na britanskom Amazonu po cijeni od 25.94 € (195.44 kn).


Ferrero nudi jedinstven asortiman neodoljivih specijaliteta

Osim ovog velikog čokoladnog jajeta iz Golden Eggs kolekcije, pronašli smo i jaje s mliječnom čokoladom, koje sadrži čokoladice Ferrero Rocher i Raffaello i Rondnoir praline. 

Ovo jaje čine ukusna kombinacija okusa i bogatog kremastog nadjeva od kakaa i tamne čokolade, nježni slojevi vafla i tostiranog badema, a sve to savršeno upotpunjava kokos. Ovu slasticu smo pronašli na britanskom Amazonu po cijeni od 20.35 € (153.33 kn).

Pronašli smo i ovo jaje Ferrero Rocher od mliječne čokolade s lješnjakom. Ova ukusna ljuska od mliječne čokolade s komadićima lješnjaka bit će lijep uskršnji čokoladni desert. Na britanskom Amazonu se prodaje po cijeni od 26.79 € (201.85 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.