Stiže novi model Lidl tenisica, ali i kape, bokserice i čarape. Pogledajte modele

Foto: lidl.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U ČETVRTAK u Lidl trgovine stižu LidlbyLidl bokserice, čarape, kape i unisex tenisice. 

S obzirom na pomamu koja je zavladala za prvim LidlbyLidl muškim tenisicama i da su cijene u oglasnicima dosezale i deset puta veću cijenu od one po kojoj su se prodavale, ne čudi nas da na hrvatsko tržište dolazi svojevrstan nastavak kolekcije. 

Kape, bokserice, čarape

U najnovijoj LidlbyLidl kolekciji najupečatljivije su bokserice, ali i kape. Bokserice dolaze u setu od tri komada, sve imaju Lidlov logo na sebi, a dvoje bokserica je u njihovim prepoznatljivim bojama - plavoj i žutoj s crvenim detaljem. Cijena jednog seta bokserica je 69.99 kn (9.29 €).

Sportske čarape su prilično slične onima koje su stigle prije koji mjesec - bijele su boje, a razlika je u otisnutom logotipu. Cijena jednih je 15.99 kn (2.12 €). 

Stižu i kape, i to dvije crne, a jedna u Lidl bojama. Cijena svake je 55 kn (7.30 €).

Tu su ponovno i tenisice koje su ovaj put unisex i dolaze u brojevima od 38 do 45. Ovaj model nas malo podsjeća na one sportske od brenda Hoff, ali se prodaju po puno manjoj cijeni - 139 kn (18.45 €).

Ova kolekcija u Lidl trgovine stiže 14.11., a možete ju vidjeti ovdje

Stvar je ukusa sviđa li se nekome LidlbyLidl kolekcija ili ne, ali jedno je sigurno - Lidl je odlučio svoje kupce obući od glave do pete.