Stiže OnePlus pametni sat s trajanjem baterije do 100 sati

Foto: oneplus.com/community.oneplus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA službenom OnePlus forumu marka je otkrila novi OnePlus Watch 2, a glavna prodajna značajka sata moglo bi biti trajanje baterije. Sat će službeno biti predstavljen tijekom Svjetskog mobilnog kongresa (MWC) u Barceloni 26. veljače.

"Nakon trogodišnje pauze i razmišljanja nakon OnePlus Watcha 1, vraćamo se na scenu pametnih satova s OnePlus Watchom 2", kaže marka. Dodaje da će sat pružati korisnicima iskustvo "koje nije samo poboljšano već transformirano".

Žele osvojiti titulu najboljeg flagship pametnog sata

U objavi marka ističe da im je cilj osvojiti titulu "najboljeg flagship pametnog sata" s baterijom koja nadmašuje konkurenciju na tržištu. Što misle pod time? Pa, kažu da će OnePlus Watch 2 imati do 100 sati trajanja baterije, što, prema OnePlusu, postavlja novi industrijski standard.

Sat ima kućište od nehrđajućeg čelika, a prednja strana mu je od safirnog kristala. Dolazi u dvije boje - Black Steel i Radiant Steel. Marka tvrdi da dizajn sata nudi bezvremensku eleganciju te da se radi o komadu koji predstavlja suptilan luksuz. 

Za sada nisu poznate pojedinosti operativnog softvera, točne specifikacije, kao ni cijena. No samo nas dan dijeli od predstavljanja novog sata, pa će, vjerujemo, uskoro sve biti poznato. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.