Stižu bežične slušalice PlayStation s podrškom za PS5 i PC

Foto: YouTube: Screenshot: PlayStation/sony.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY je u srijedu na PlayStation Showcaseu imao neke hardverske najave, uključujući Project Q, ručni uređaj za streaming sadržaja s vaše PS5 konzole. Ali to nije bilo sve, Sony je najavio i set bežičnih slušalica marke PlayStation koje stižu kasnije ove godine.

Sony je pokazao svoj prvi par slušalica s omogućenim Bluetoothom koje možete koristiti s PlayStationom 5, računalom ili njegovim novim Project Q ručnim uređajem.

Sony kaže da će slušalice sadržavati "novu bežičnu tehnologiju koju je razvio SIE" kako bi mogle isporučivati ​​zvuk bez gubitaka uz nisku latenciju. Tvrtka nije otkrila previše o bežičnim slušalicama, ali kaže da će dodatni detalji doći u narednim mjesecima. 

Iako Sony već ima brojne dobro cijenjene bežične slušalice, poput Sony WF-1000XM4, sama Bluetooth podrška nije dovoljno dobra da ih koristite izravno sa svojim PS5 za igranje.

Sony WF-1000XM4, bežične slušalice, cijena je 274.18 € (2065.81 kn)

Dakle, nove slušalice su dizajnirane posebno za korištenje s PS5, ali će i dalje nuditi povezivanje s drugim uređajima. One također mogu biti izvrstan dodatak PSVR 2 omogućujući vam da se riješite žica iz ugrađenih slušalica.

Pročitajte više