Stižu klompe Miu Miu x New Balance. Sviđaju li vam se?

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRADIN brend Miu Miu nastavlja osvajati svijet svojim inovacijama, a ranije ove godine zabilježio je i rast prodaje. Među uspješnijim projektima brenda je i suradnja s New Balanceom. Kolekcije koje zajedno lansiraju brzo se rasprodaju. Ove godine su se već posvetili redizajnu modela tenisica 530, predstavivši 530SL, laganu verziju ovih New Balance tenisica.

Mnogima su se svidjele

Tu ne namjeravaju stati. Naime, uskoro dolazi njihova verzija natikača, odnosno klompi. Bit će dostupne u dvije boje: cimet i bijela.Izrađene su od kože i imaju pamučne vezice.

Kao baza su posložile su, još jednom, New Balance tenisice 530. Stražnji dio je uklonjen, a unutrašnji dio prilagođen kako bi se postigla funkcija klompe. U ovom trenutku još nisu poznati detalji o natikačama, uključujući datum lansiranja i cijenu.

"Zapravo mi se sviđaju", "Apsolutno ne", "Ovo je zapravo slatko", "Jesu li već dostupne?", "Miu Balance", "Trebam ih",  neki su od komentara ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.