Stižu nove tenisice adidas Campus 80. Izgledaju pretpovijesno

Foto: adidas.jp

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS se ponovno udružio s dugogodišnjim suradnikom Jeremyjem Scottom, američkim modnim dizajnerom i kreativnim direktorom Moschina. Dvojac će lansirati dva nova modela tenisica Campus 80 u temi Bones. 

Popularan model Campus 80 dobiva makeover u vidu predimenzioniranih kostiju na vezicama. Osim toga, dizajn je dodatno naglašen krznenim detaljima na jeziku, a prepoznatljive tri pruge ostaju na bočnim stranama tenisica. Dolaze u dvije boje - crnoj i ružičastoj s crnim rebrastim prugama. 

Uklonjive kosti i jezik od umjetnog krzna

"Jeremy Scott specijalizirao se za divlji i neočekivan dizajn. Jeremy je preinačio klasičnu tenisicu Campus s uklonjivom kosti i jezikom od umjetnog krzna kako bi joj dao pretpovijesni izgled. Izrađene od vrhunske kože, ove tenisice zasigurno će privlačiti pozornost i omogućiti vam da izrazite svoju individualnost", opisali su suradnju na službenoj stranici. 

Njihova suradnja datira od 2002. godine, a nedavno je ovaj Moschinov dizajner radio na modelima s krilima adidas Forum Wings 4.0 Opal Pack i na modelu Superstar Money s iznimno dugim jezikom. 

Jeremy Scott x adidas Campus 80 Bones bit će u prodaji od 16. veljače, i to prvo u Japanu po cijeni od 151 dolara (141.19 €). Nakon toga će ih vjerojatno prodavati i u drugim državama te kod odabranih prodavača. Ako su vam ove tenisice ipak too much, možda će vam se više svidjeti nova adidas kolekcija u kojoj je Jenna Ortega zaštitno lice

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.